Tale creations...

THE SITE WITH A BITE!

 
Hallo,
Mag ik ons even voorstellen?
Ik ben Ilis The Dutch Storyteller en mijn partner heet Erwin.O. Samen vertellen wij verhalen die we graag verkopen. En daar zijn we gewoon super goed in! In het verleden vertelde we, ieder afzonderlijk, mooie verhalen. En de mensen, die naar ons luisterden, hingen aan onze lippen!
Al heel vroeg in mijn (Ilis) volwassenheid werd mij aangeraden om schrijfster te worden, gezien ik de verhalen zo uit mijn duim zoog. Maar helaas overkwam mij het leven en had ik geen mogelijkheid om zo mijn verhalen te documenteren. Ernstige ziekte, zware ongevallen en de dood zijn daar wel mede verantwoordelijk voor. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik nu meer gerijpt ben in mijn verhalen dat mensen er nu een label op plakken. Waaronder een vergelijking met Stephen King of J.K.Rowling een veel voorkomende feit is.Ik ben dol op sci-fi- en fantasie- verhalen, maar ik ben wel van meerdere markten thuis. De verhalen die ik in mijn hoofd heb, kennen verrassingen op niet conventionele punten.
En ze zijn ook niet rechtlijnig, zo is het leven ook niet.Erwin zag in alles wel een verhaal borrelen. Dat zorgde ervoor dat mensen hem een duidelijke entertainer vonden.
Omdat mensen zo aan zijn lippen hingen, vertelde hij de verhalen zo verwoven met de realiteit dat de mensen geloofden dat het de waarheid was! Zelfs als hij lugubere details toevoegde!En nu we samen zijn, zijn onze verhalen samengevloeidt. En daar zit nu veel van alles wat anderen niet hebben in. Ondertussen hebben we ideëen voor animatie, met tekeningen, maar hebben we ook verhalen helemaal uitgeschreven, sommigen zelfs met een extra toevoeging. Spellen zelfs!

Of als je wat anders zoekt dan wij hier benoemen, vraag het gewoon!  Wie weet kunnen we jou zelfs daarin voorzien.

Maar wees vooral duidelijk met  wat je zoekt, want hoe duidelijker de vraag, des te beter het product dat wij je kunnen bieden.En dan vraag jij je zeker af, wat voor genre verhalen we hebben? Dat maakt niet echt veel uit, we zijn echte allrounders . Tuurlijk kennen we ieder ons vakgebied, maar samen brengen wij er de wauw factor in. Ons materiaal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld, films, series, boeken, e.d.Ook kunnen wij concept ideeën leveren voor andere vormen van programma's, zoals tv en streamingdiensten content. Op de plank hebben we ook nog het een en ander liggen, van verhalen tot spellen en alles er tussenin!


Kijk gerust even rond, er zit vast wel iets van je gading bij.


HOME
CONTACT
GASTENBOEKONS BEDRIJF
ONS VERHAAL
ONZE CREATIES