Tale creations...

THE SITE WITH A BITE!


 
Ons bedrijf staat voor origineel, anders, maar zeker met een wow effect.

Door genoeg ervaring en hersenbrekerij is het ons gelukt om te vinden wat we zochten voor de markt. Verhalen verzinnen is niet zo moeilijk (zo vinden wij), maar hier zijn de kleine dingen belangrijk. Die kleine dingen moet je zien te vinden en die moet je groot maken. En als je de juiste kleine dingen weet te vinden, dan pas weet je wat er bedoeld wordt met origineel en anders . Wij gaan verder en wensen niet te blijven stilstaan bij waar we nu zijn. Er bestaat niets mooiers dan in beweging blijven, creëren betekent dat je iedere verandering aankan en aandurft, maar dan anders!


 

Ondertussen hebben we ideeën voor animatie, met tekeningen, maar hebben we ook ideeën  helemaal uitgeschreven, sommigen zelfs met een extra toevoeging. Vaak omdat 't gewoon nodig was of dat het makkelijker werkte.En dan vraag jij je zeker nu af, wat voor genres wij hebben?
Dat maakt eigenlijk niet echt veel uit. In ons bedrijf willen we de breedte in, ruim denken, variatie bieden. En een idee moet wel diepgang hebben, anders is het maar een vaantje in de wind. Een beetje storm en het rafelt kapot.Ons materiaal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld, films, series, boeken, e.d. Ook kunnen wij concept ideeën leveren voor andere vormen van programma's, zoals tv en streamingdiensten content. Op de plank hebben we ook nog het een en ander liggen aan ideeën, van verhalen tot spellen en alles er tussenin!Kijk gerust even rond, er zit vast wel iets van je gading bij.HOME
CONTACT
GASTENBOEK


ONS BEDRIJF
ONS VERHAAL
ONZE CREATIES